Beoordelingen van Het Frietpunt Rijssen

Recente recensies van Het Frietpunt Rijssen

5 sterren na 17 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren super lekker. Alleen mochten ze deze keer net wat langer in de oven. Maar verder altijd super goeie pizza's !!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker van smaak. Heerlijk warm. 5 pizza’s besteld, iedereen enthousiast. En makkelijk online besteld .👍😋👏👌

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super goed! De smaak is heerlijk. Goed warm. Makkelijk online te bestellen

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte super. Er miste 1 frikandel speciaal, maar gebeld en hij werd zsm nabezorgd. Super tot de volgende keer.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettig personeel, flexibel, netjes en schoon! Ik bestel eens in de paar weken voor mijzelf en mijn collega's. Grotere bestellingen geven geen problemen, en er is nog nooit iets verkeerd gegaan of vergeten. de kwaliteit is dikke prima. Wij zijn blij met jullie! opbouwend puntje: Wel is het prettig als we een los broodje kunnen bestellen voor als we een snack op een bolletje wensen, en dat er even aangegeven wordt bij bijv. de Doner dat de saus inclusief is, en hoe we kunnen doorgeven waar je het in kunt vullen.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, bezorging op tijd. Wij zijn tevreden!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker helaas niet wat met mijn opmerking gedaan bij mijn bestelling. Ik had daar namelijk neer gezet dat ik graag de jufka zonder komkommer wou en die zat er helaas wel in.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel: belde nog even na om te checken welk pastasoort ik bij mijn bestelde pasta wilde. Mooi op tijd bezorgd. Heerlijk, rijkgevulde pizza’s! Zélfs op pizzadag. Echt top! We gaan zeker vaker bestellen!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, net als we gewend zijn vanuit Levi's is dit bij t frietpunt net zo perfect 👌

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen. Het smaakte heerlijk. Super 👌

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 pizza’s besteld. Bij 1 pizza was de rand erg hard en donker. Ook was deze pizza minder warm dan de andere pizza’s. Overige pizza’s waren goed. Bestelling kwam 15 minuten later dan aangegeven.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Makkelijk bestellen via de site en op tijd geleverd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg tevreden over de bestelling en de gebruiksvriendelijkeheid van jullie website.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden online de bestelling gedaan. Ideaal!! En het eten was super en ruim voldoende! Echt top!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Slechte site, eten daarintegen wel heel lekker